Järjestäjinä Oskarin ja Oton sukuhaarat. Päivä alkoi kunniakäynnillä Otto Vuolan haudalla Turun uudella hautausmaalla. Samaan aikaan Ari ja Leena Silvennoinen laskivat kukat Oskari Vuolan haudalle Tampereen Kalevankankaan hautausmaalla.

Seuraavaksi kaksi bussillista sukulaisia tutustui Turun nähtävyyksiin opastetulla kiertoajelulla. Sitä seurasi virallinen kokousosuus Sampo-yhtiön auditoriossa, Puutarhakatu 1. Sukuseuran esimieheksi valittiin Jarmo Vuola (K) ja sihteeriksi Merja Koivuniemi (K). Hallitukseen tulivat Jussi Vuola (Ot), Mirja Silvennoinen ja Harry Höijärvi (Os), Rauno Vuola ja Aune Raitamäki (J) sekä Pirjo Vuola (K). Rahastonhoitajana jatkoi Kosti Vuola (J).

Juhla, johon osallistui noin 100 sukulaista, pidettiin viereisellä Suomalaisella Pohjalla, juontajana Heikki Vuola. Ohjelmassa mm. Harry Höijärvi esitti laatimansa historiikin Oskari Vuolan elämänvaiheista ja Aarni V. E. Vuola esitti historiikin isästään Otto Vuolasta. Mirja Silvennoinen oli jatkanut sukutukimustaan ja raportoi mm. että suvun vanhin on Aarne Junnila (K), 88, ja nuorin Sakari Kiilavuori (Os), 3 kk, ja että kolmen viime vuoden aikana sukuun syntyneitä oli 35 ja kuolleita 13. Vuonna 1986 Kaarlen haarassa oli siten 123 jäsentä, Jalmarin 99, Oskarin 75 ja Oton 19.