Kaarlelaiset järjestivät. Varsinaisessa kokouksessa Liedon seurakuntatalolla klo 10 oli läsnä 37 henkeä. Suvun esimieheksi valittiin Aarni O. Vuola (J) ja sihteeriksi Rauno Vuola (J). Hallitukseen tulivat Jussi Vuola (Ot), Harry Höijäri (Os), Aune Raitamäki (J), Mirja Silvennoinen (Os), Jarmo Vuola (K) ja Pirjo Vuola (K). Rahakirstua vartioi uskollisesti edelleen Kosti Vuola.

Tulevaa historiikkia varten perustettiin toimikunta, johon heti lupautuivat Mirja Silvennoinen (Os), Inkeri Nyholm (Os) ja Markku Junnila (K), ja lisää vapaaehtoisia kuulutettiin seuraavaan kokoukseen mennessä.

Liedon kirkossa vietettiin hartaushetki klo 12, ja klo 13 siirryttiin Paattistentalolle, jonne kokoontui 141 juhlijaa. Ohjelmassa oli mm. poloneesi, johon osallistuivat niin Maaria Kiilavuori, 1 v 5 kk, kuin Aarne Junnila, 90 v. Markku Junnila kertoi pikkupojan muisteloita Kaarle-papasta. Esillä oli kaarlelaisten kädentaitoja esitellyt näyttely ”Tekemisen ilo on perinnöistä parhain”. Juhlassa olivat mukana toimittajat Turun Tienoosta ja Turun Sanomista, ja seuraavalla viikolla saatiin molemmista lukea jutut Vuola-juhlasta.